Inspiratie

We werkten de afgelopen weken enkele fijne acties uit voor onze klanten. Laat je inspireren!

Imec postkaartactie: Deliver a card, send a smile

Imec wil in deze crisistijden graag in contact blijven met hun medewerkers. Bovendien wilden ze hun medewerkers de kans bieden om in contact te blijven met collega’s, familie en vrienden. Daarom zetten wij een speciale mooose op. Daarop kunnen alle medewerkers inloggen om kaartjes te bestellen. Medewerkers kunnen de kaartjes zelf downloaden of aan ons vragen om ze te drukken en te verzenden. De mooose werd op enkele dagen opgezet, zodat de kaartjes snel besteld konden worden.

 

Record Credits: e-mailing

Het directiecomité wou alle medewerkers en kantoorhouders een zalig pasen wensen. Het greep de gelegenheid aan om hen te bedanken voor hun bijzondere inzet in deze moeilijke tijden. Wij maakten een mooie e-mailing om deze warme boodschap over te brengen.

 

Argenta: corona-communicatie

Argenta is al verschillende jaren mooose-klant. Daardoor konden zij supersnel schakelen en al hun makelaars in een mum van tijd posters met info over corona bezorgen. Hoe? De posters werden opgeladen in mooose zodat makelaars ze meteen konden bestellen. Wij zorgen voor het drukwerk en de verzending van elke bestelling.

 

Dutch
NL